Persoonlijke hulpmiddelen

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Navigatie

Navigatie
Navigation menu
Document acties
U bent hier: Home / Nieuws / « Loisirs, et vous ? » (29 mei 2016) : oproep aan de verenigingen voor vrije tijdsbesteding !

« Loisirs, et vous ? » (29 mei 2016) : oproep aan de verenigingen voor vrije tijdsbesteding !

Dit evenement, dat gecreëerd werd in samenwerking met het Cultureel centrum en de CCCA, geeft de gelegenheid aan de verschillende verenigingen om hun activiteiten voor te stellen. Het is eveneens het einde van de feestelijkheden voor de 30 jaar van het gemeentelijk park.

Deze dag « Loisirs, et vous ? » zal ook een speels en prettig moment zijn voor de bezoekers: workshops, demonstraties, initiaties zullen gratis aangeboden worden door de deelnemende verenigingen. Een wedstrijd zal het publiek van stand tot stand leiden en sommigen zullen een geschenk winnen op het einde van de dag.

Oproep aan de verenigingen voor vrije tijdsbesteding voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen :

De activiteiten zullen grotendeels buiten plaatshebben bij mooi weer. De acaciazaal en de paardenstallen blijven vrij in geval van slecht weer. Een podium staat klaar voor dans- of muziekdemonstraties. Een zaal met tribunes en de kelder van de Slotkapel kunnen ook gebruikt worden voor speciale ontmoetingen (lezing, theater, initiatie, ontdekkingsbezoek,…)

Bent u een vereniging van de gemeente en wenst u uw activiteiten voor te stellen ?

Neem dan contact op met Mevrouw Laurence SCHLESSER (02/397.08.45 – 0493/59.22.03 – ZXh0cmFzY29sYWlyZUBlbmdoaWVuLWVkaW5nZW4uYmU=).